Balet za djecu predškolske i školske dobi

Cilj je upoznati djecu sa osnovama klasičnog baleta na zabavan, kreativan i edukativan način. Balet je idealna aktivnost za pravilno držanje tijela, fleksibilnost, izdržljivost i jačanje kompletne muskulature.

Predškolski program obuhvaća uzrast djece od 4 do 6 godina dok školski program pohađaju djeca od 7 do 15 godina.

 

Rekreativni balet za odrasle

Svi koraci su pažljivo prilagođeni odraslom tijelu koje se intenzivno aktivira. Naglasak je na pravilnom držanju tijela i gracioznim pokretima. Tijelo postaje čvršće, gipkije i izdržljivije. Klasična glazba zaokružuje čitav osjećaj posebnosti prepuštanju uma, tijela  i duše u individualne umjetničke snove.

Voditelji su profesionalni baletni plesači HNK u Zagrebu. Nastava počinje u rujnu i održava se dva puta tjedno tijekom školske godine.

Cijena je 350 kn mjesečno

 

Yoga

YOGA je predivna znanost o životu koja nas uči kako živjeti zdrav, ispunjen i sretan život. Oslobađa nas fizičke, mentalne i emocionalne napetosti te uspostavlja ravnotežu između fizičkog i mentalnog aspekta bića.

JOGA JE HOLISTIČKI PRISTUP ZA UM, DUH I TIJELO DJECE I ODRASLIH.

 

Dobrobiti  joge

Uči nas kako se opustiti i smanjiti svakodnevni stres, jača sve sustave u tijelu: koštani, živčani, krvožilni, probavni, dišni, hormonalni i mišićni, pomaže u prevenciji i redukciji pretilosti, regulira astmu, alergije, glavobolje, nesanice, kožne probleme, potiče učenje, kreativnost i koncentraciju.

 

Podignite razinu zdravljai veselja u svom životu. Prakticirajte jogu, meditaciju i vježbe disanja koje će vam pomagati cijeli život da se osjećate bolje. Za sudjelovanje u vježbanju nije potrebno nikakvo predznanje.

Cijena:

300 kn – 1 član obitelji

450 kn – dijete + roditelj

 

Zbog ograničenog broja polaznika prijave za djecu i odrasle su obavezne!

Prijave zaprimamo putem internet stranice www.baletnistudio.com. ili na mail zvonka.skreblin@gmail.com. U prijavi je potrebno navesti: ime i prezime, datum i godinu rođenja, školu i razred/vrtić koje dijete pohađa te mjesto stanovanja.

Nakon prijave biti ćete obavješteni o daljnjem upisu. Sve informacije objavljuju se na web stranici baletnog studija, a možete nas i nazvati na mobitel 091/2811 114.