Balet za djecu predškolske i školske dobi

Cilj je upoznati djecu sa osnovama klasičnog baleta na zabavan, kreativan i edukativan način. Balet je idealna aktivnost za pravilno držanje tijela, fleksibilnost, izdržljivost i jačanje kompletne muskulature.

Predškolski program obuhvaća uzrast djece od 4 do 6 godina dok školski program pohađaju djeca od 7 do 15 godina.

 

Rekreativni balet za odrasle

Svi koraci su pažljivo prilagođeni odraslom tijelu koje se intenzivno aktivira. Naglasak je na pravilnom držanju tijela i gracioznim pokretima. Tijelo postaje čvršće, gipkije i izdržljivije. Klasična glazba zaokružuje čitav osjećaj posebnosti prepuštanju uma, tijela  i duše u individualne umjetničke snove.

Voditelji su profesionalni baletni plesači HNK u Zagrebu. Nastava počinje u rujnu i održava se dva puta tjedno tijekom školske godine.

Cijena je 380 kn mjesečno.

 

LOKACIJE

Zagreb – Baletni studio Zvonka, Vrapčanska 63

Zabok – Osnovna škola Ksaver Šandor Gjalski

Oroslavje – Osnovna škola Oroslavje

Gornja Stubica – Osnovna škola Matija Gubec

 

 

Zbog ograničenog broja polaznika prijave za djecu i odrasle su obavezne!

Prijave zaprimamo od 17. lipnja do 31. srpnja te u rujnu (ako ima slobodnih mjesta) putem internet stranice www.baletnistudio.com. ili na mail zvonka.skreblin@gmail.com. U prijavi je potrebno navesti: ime i prezime, datum i godinu rođenja, školu i razred/vrtić koje dijete pohađa te mjesto stanovanja.

Nakon prijave biti ćete obavješteni o daljnjem upisu. Sve informacije objavljuju se na web stranici baletnog studija, a možete nas i nazvati na mobitel 091/2811 114.